Lækre og rummelige ruskindstasker.

Mon ikke de fleste har set frem til denne sommer som et lys for enden af tunnelen? Som redningskransen i det uendeligt oprørte hav?

Selvom vi hos By Fogstrup har kunnet bruge de mørke isolationsmåneder på at fordybe os i sommerens og efterårets trends, udtænke designs og udvælge de lækreste materialer, så har vi alligevel set frem til den lyse tid, hvor restriktioner, selvforkælelse, oplevelser og rejser igen indtog vores liv. Og den sidste måned har bestemt indfriet vores forventninger. Det fantastiske danske sommervejr med udeliv, sol og nærvær krydret med de nye produkter, designet i mørket, der langsomt men stødt har fyldt vores hylder, vores billeder, hjemmeside og vigtigt er blevet sendt ud til alle vores skønne kunder.

Det første produkt foråret bød på var den lille ruskindstaske, den mindre model af By Fogstrups yderst populære ekstra store ruskindstaske. Dens design var ikke kun mindsket, den kom også i to nye trendy farver blå og rosa – begge nogle af vores bestsellers. I tidens trend er nemlig, at vi ikke længere skal være så farveforskrækket, vi skal turde at sætte vores eget præg på outfittet, turde skille os ud – det synes vi faktisk er ret fedt.

Ruskindstaske - rosa - By Fogstrup

 

 

Vi valgte at kigge lidt i en anden retning med vores By Fogstrup Zippy Wallet – et produkt vi tror på har sin berettigelse. Zippy Wallet er en crossover mellem en pung og en taske, den har plads til alle ens kreditkort, kundekort, rabatkort osv. samtidig med rigelig plads til de helt store mobiltelefoner, penge og måske passet, hvis udenlandsrejsen står for døren.

By Fogstrup Zippy Wallet

Det er den lette ”taske”, den bæres nemt og sikkert i håndledsremmen. Igen kiggede vi på farvetrends og faldt over den mørke grå, som forventes at blive populær i vintermånederne.

 

 

 

 

Det sidste vi lige har fået på hylderne, og som vi har glædet os rigtig meget til at præsentere for vores kunder er skuldertasken i den ”buttede” form. Her ville vi prøve at lege med de bløde former, udformningen af skulderremmen gør den yderste behagelig at bære over skulderen eller i hånden.

By Fogstrup skuldertaske

Farvevalget udgøres udover sort og cognac af den smukkeste lilla læder, igen udfra de kommende farvetrends og med en ønske om indimellem at sprænge rammerne for det traditionelle farvevalg til tasker.

Der er naturligvis kommet andre varer til, nogle er forsvundet og flere er på trapperne. Vores ideologi er at være nytænkende inden for læderdesign, være omstillingsparate inden for varelagersortimentet. Trends og mode ændrer sig konstant, og det følger vi hos By Fogstrup med både med farver og design. Vi er spændte på det kommende år og har mange ideer på tegnebordet, som langsomt og sikkert er ved at tage form – så I kan roligt glæde Jer til By Fogstrups nye spændende produkter.

Kommentarer (0)

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.