Special fremstilling

Unikke specialhynder efter mål.

Hos By Fogstrup står vi altid klar til råd, vejledning og fremstilling af special hynder til boligen. Kontakt os og vi vil guide dig bedst muligt gennem design og lædervalg samt give et helt uforpligtende tilbud.

Læder produkter

Går du med et ønske eller drøm om et læderprodukt, som kræver special mål eller et custom design. Måske en lækker læderhynde i blødt skind til en ældre bænk? eller måske mormors gamle gyngestol fortjener en opdatering med en smuk ny hynde? Så står vi hos By Fogstrup altid klar med professionel rådgivning. Med et team uddannet inden for håndværket, kan du altid regne med professionalisme.

Ingen opgaver er for store eller små, så vi sætter altid pris på din henvendelse. 

Kontakt os

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på et specialfremstillet produkt. Den direkte kommunikation mellem kunder og produktionen er, efter vores mening, med til at skabet et helt unikt produkt, som lever op til både By Fogstrups høje kvalitetskrav og kundernes ønske.  

Kontakt siden

Rund specialhynde

Special ønsker fra kunderne kan være udfordrende, anderledes og udspringe af forskellige drømme om nytænkning eller iværksætteri. Altid tager vi hos By Fogstrup henvendelserne seriøst og drives af at realisere kundernes drømme.

Specialhynde til bænk

Hynde og ryglæn til bænk. Fremstillet i en mørk cognacfarvet elegancelæder.

Læderbetrukket ryglæn leveres med fastgjorte monteringsbeslag til væggen, så den er lige til at hænge op.

Hynde i naturlæder

Stor specialhynde i naturlæder, som vil patinerer smukt. Todelt grundet hyndens størrelse. Tykkelsen på ca. 4cm og med enkeltstikning.

Specialopgave til sofa

Kæmpe sofa bestående af 9 mindre hynder og en stor. Fremstillet i anilinlæder og med en tykkelse på 10 cm.

Det valgte læder er cognacfavet anilinlæder, som med tiden patinere smukt og passe til den elegante restaurerede lejlighed.