Lyset og solens varme stråler trænger ind af vinduerne. Fuglene har travlt i haverne med at bygge reder, dagen lang kan deres kåde forårskvidren høres. Det kribler i fingrende for at tage haver og altaner i brug og det ses på de mange trailere, som kører i rutefart til genbrugspladserne med haveafald. 

Den kommende have- og grillsæson har mange gode stunder i vente, vi trænger vist alle til lidt hygge, samvær og dejlige stunder med mennesker vi holder af, dejlige oplevelser og skønt grillmad. Måske du kender en grillentusiast, som sætter pris på gode materialer, holdbarhed og slow living? Det gør vi nemlig, og vi sender ofte vores lækre By Fogstrup læderforklæder, grydelapper og dækkeservietter afsted til dem. 

Forklæde - Cognac

Tilbagemeldingerne er, at læderforklædet er genialt til grilning, læderet beskytter mod varmestråling og stænk fra maden aftørres nemt. Det sammen kan siges om By Fogstrups grydelapper, som passer smukt til vores andre køkken læderprodukter, så en helhed skabes. Hvis havebordet skal dækkes lækkert, kan anbefales By Fogstrups dækkeservietter i praktisk, smukt og aftørlig læder, så går praktik og æstetik op i en højere enhed. 

Der er ingen tvivl om, at hvis du sætter pris på holdbare materialer, godt håndværk og slow-living, så er By Fogstrups gennemførte lækre produkter noget for dig. Med læderet praktiske og holdbare egenskaber bliver hverdagen bare lidt nemmere, uden at du behøver at gå på kompromis på æstetik.

Kommentarer (0)

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.