Om By Fogstrup - smukt dansk design

Danske By Fogstrup.

Hvem er By Fogstrup? Vi er en familieejet virksomhed bestående af Morten, Marc og Camilla, som gennem flere år havde talt og drømt om at designe og producere smukke læderprodukter i høj kvalitet.

Vi brænder for ideologien bag "slow-fashion", hvor kvalitet og design gør, at dit indkøb er smukt og skaber glæde i mange år. Flere af vores produkter og designs udnytter restlæder fra møbelindustrien, hvorved spild og ellers affald udnyttes til nye, skønne og holdbare produkter. 

Vi elsker dialog med vores kunder og glæder os over direkte henvendelser, nye forslag eller ideer. Der er mulighed for at komme til at tale direkte med produktions eksperten Marc omkring specielopgaver eller læderspecifikke spørgsmål. 

Lille men professionel

Vi er en mindre familieejet virksomhed, som udlever vores drøm om at levere dansk kvalitetsdesign til kunderne. Vores produkter fremstilles i lækkert anilin eller semianilin læder, hvor læderets egenskaber fremhæves. Læder kan bruges til andet i hjemmet end møbler, hvilket afspejles i vores produktlinjer, hvor nytænkning af materialets muligheder tydeligt ses.

Dansk håndarbejde

Hver enkelt stykke skind udvælges til netop vores produkter med kvalitet og formål for øje. Vores værksted er beliggende i Herlev, hvor autosadelmager Marc Fogstrup står i spidsen for et lille eksklusivt team, som forarbejder hele stykker skind til kundernes færdige produkter. Flere kvalitetssikrings led senere, sendes varene ud til kunderne fra virksomhedsadressen i Jylland.

Mission

Vores ønske med brandet By Fogstrup er kvalitet i lækkert design, i et materiale, som helt i tidens ånd, kan holde i mange år og med tiden får patina, som fremhæver læderets egenskaber.

For os er god kundeservice lig kvalitet, hvorfor vi altid er lydhøre overfor kundernes ønske og tanker.

Vi håber, at alle som vælger et By Fogstrup produkt begejstres og glædes mange år frem.

Værksted i Herlev

By Fogstrup
Marielundvej 46B
2730 Herlev

Kontor i Esbjerg

By Fogstrup
Landlystvej 186
6715 Esbjerg