Den perfekte gave til manden

Kender I det, manden har fødselsdag men frustrationerne er store, for hvad skal man give ham?

Langt de fleste kvalitetsbevidste mænd ved hvad de vil have og køber det selv, så når tiden er inde til ønskesedlen, så er de velkendte Eau De Parfumer, sokkerne og tightsene igen fremherskende. Skabene er fyldt med større og mindre elektronisk gadgets, med hurtig falmende interesse, intets holder i længden og bliver til rod i krogene.

Alle ønsker vi vel at give den perfekte gennemtænkte gave, den han ikke selv vidste, han ønskede sig men nu ikke kan leve uden. Den gave som bruges dagligt til stor nydelse, og som beviser sit værd – hver dag i mange år. Findes det overhovedet mere i en tidsalder, hvor udskiftning er blevet hverdagen, hvor intet holder i længden, hvor naturmaterialer har det svært imod hurtigt produceret elektronik eller plastik gadgets?

Hertil er svaret – DET FINDES!

By Fogstrup har med garanti gaven til den kræsne kvalitetsbevidste mand, måske manden som interessere sig for gastronomi og nyder at nørde i køkkenet, manden som mangler opbevaring til det dyre ur eller kokkeknivene.

By Fogstrups forklæder i læder henvender sig netop til manden, som måske ikke er helt så begejstret for det blomstrede forklæde, han iføre sig under madlavningen, han vil med garanti finde det både æstetisk smukkere og langt mere praktisk at anvende et læderforklæde, hvor der er kræset for praktiske detaljer med rem til viskestykke og lomme til redskaberne.

læder forklæde - By Fogstrup

Yderligere fremstiller By Fogstrup også de helt fantastiske grydelapper i læder, der tåler høje varmegrader og samtidig er super praktiske, idet de tåler aftørring. De laves i en aflang udgave, som har en størrelse, hvor selv den store mandehånd er beskyttet mod varmen. Begge lavpraktiske ting, som vil glæde hver dag, og som vil holde i mange år frem.

Den kvalitetsbevidste gastromand ved med garanti, at velslebne skarpe knive er grundstenene i ethvert køkken, derfor har By Fogstrup produceret en knivrulle i læder, så knivene opbevares sikkert, rigtigt og altid er nemme at tage med på farten. Læderet matcher By Fogstrups læderforklæde og vil derfor fremstår som en smuk helhed i den perfekte gave.

Til opbevaring af det skattede ur, mobiltelefonen eller vielsesringen findes nu en lidt mere maskulin løsning nemlig By Fogstrups læderbakker. Den tynde læderpolstring gør, at tingene ligger beskyttede mod de hårde overflader i hjemmet og kanterne forhindrer, at de falder ned og bliver væk. Passer perfekt til natbordet eller badeværelset.

læder bakke

Så fortvivl ikke kig forbi webshoppen og find den næste perfekte gave til den kræsne og kvalitetsbevidste mand.

Kommentarer (0)

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.