Det er en mærkelige tid, fyldt med modsætninger og følelser der kommer til udtryk fra gemmerne. Hvorfor nu? kunne man spørge. Det er som om at år 2020 har været året, hvor alle har granske deres fortid og hengemte følelser og nu, nu skal de luftes – koste hvad det vil! Det er naturligvis sundt og oftest på sin plads at gøre op med fortiden, men om man heler og får det bedre af at brøle ud til verden, så højt at ingen kan undgå at høre, det kan man sætte spørgsmålstegn ved. En indre rejse, refleksioner og accept af egne reaktioner, kunne måske også sætte ting i perspektiv og på plads.

 

Læder puder - By Fogstrup

 

Måske ”corona-året” ikke kun er en læring i praktisk hygiejne men også mental hygiejne? måske har vi faktisk i denne kategori mere at lære som mennesker? Måske skal vi bruge nutiden til at leve i netop den? Året har på godt og ondt givet langt de fleste af os mere tid til tanker, tid til ransagelse af fortiden og måske gruble over fremtiden. Er det sundt og ønskværdigt at ens personlige mentale bearbejdning er afhængig af andres forfald? Er det nogen gange på sin plads…måske? Hver især har vi i hvertilfælde mulighed for at forme vores fremtid, at slå den populære streg i sandet, at gøre noget godt for andre i vores hverdag…hver dag! – det vil ændre noget.

Hurtigt kryber de lange mørke aftner ind på os, for nogen er det glædeligt, for andre giver det en nærmest klaustrofobisk følelse, men for næsten alle betyder det at julen nærmer sig. Højtiden som handler om næstekærlighed, om uselvisk at gøre godt for andre – det er vist helt på rette tid, vi har brug for næstekærlighed….altså på den ikke krænkende måde!...naturligvis.

Kig forbi By Fogstrup shoppen – måske der findes lige netop det, som vil sprede glæde.

Rigtig oprigtig god og blæsende efterår til Jer alle.

Læder dyr - elefant

Kommentarer (0)

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.