I dette skønne forårsvejr som er over Danmark i Påsken, varsler stadig mørke og usikre skyer i horisonten. Tiden med corona er præget af modsætninger; isolation fra bekendskaber men nærhed med ens nærmeste, glæden over en ryddet kalender men savnet til det vante, bekymringer for fremtiden men samtidig nydelsen af nuet. Ingen ved hvornår hverdagen igen får sit indtog, alle går vi med forskellige følelser omkring den aktuelle tilstand, men for de fleste savner vi "noget" eller "nogen".

Mærkedage og traditioner er anderledes i år, dage hvor vi plejer at kunne fejre og vise vores taknemmelig for hinanden udsættes eller glemmes. En lille erkendtelighed i en usikker fremtid kan hælpe i en svær tid, så hvorfor ikke sende en pakke fra By Fogstrups webshop?

I vores store pude sortiment findes en pude for enhver smag, og de kan sagtens pynte i et smukt loungesæt på terrassen. Ligegyldig hvad, så finder hverdagen og det velkendte igen sin plads og forhåbentlig tager vi også alt det gode med os, som denne andeledes tid giver. Pas på hinanden derude.

Læder puder - By Fogstrup

Kommentarer (0)

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.