I Danmark har vi tradition for at give værtindegaver, når vi er inviteret til middag eller fest. Den gode værtindegave afspejler den gode smag og stil, som giveren mener, modtageren har. Normalt vil værtindegaven også være noget som modtageren ikke personligt vil købe, men som vedkommende vil værdsætte højt.

Hos By Fogstrup mener vi, at et par elegante læder grydelapper egner sig perfekt som værtindegave, de udstråler eksklusivitet, der både pynter i køkkenet, er gode altid at have ved hånden til de varme ting og yderst praktiske med deres aftør bare materiale.

Vores grydelapper fås i farverne cognac og sort. I både kvadratiske og aflange model til den store hånd, så er der noget for både ham og hende.

Du kan se vores lækre grydelapper og andre gode gave ideer på vores accessories side.

 

Kommentarer (2)

Hej Josefine
Vi er glade for du kan lide vores grydelapper. Vi er ved at teste vores design på dækkeservietter og forventer de kommer på webshoppen inden en måned. Lige i tide til at købe både til sig selv og til julegaver :-)
Nederst på denne side kan du melde dig til vores nyhedsbrev, så får du automatisk besked når vi får nye produkter på siden.

Venlig hilsen
Camilla – By Fogstrup

Camilla - By Fogstrup

Flotte grydelapper.
Kan man købe dem i større? – store nok til at bruge dem som dækkeservietter?
Dbh. Josefine

Josefine

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.